Rabarbersnitter - Opskrift på de lækreste rabarbersnitter med hvid chokolade

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rabarbersnitter

Rabarbersnitter – de lækreste rabarbersnitter med rabarberkompot, hakkede mandler og hvid chokolade. De her snitter er virkelig gode og nemme at bage. Snitterne er lavet med en småkagedej, som bliver helt sprød og sej. Snitterne kan sagtens laves en dag i forvejen og kan holde sig på køl i en tætsluttende beholder i ca. 3-4 dage. Jeg havde lavet dobbelt portion af min rabarberkompot, og brugte den ene halvdel til disse snitter og den anden halvdel brugte jeg til den skønneste trifli (den opskrift kommer snart). I stedet for rabarberkompot kan man bruge andre slags kompotter eller syltetøj, f.eks. hindbærsyltetøj eller stikkelsbærsyltetøj. Jeg har også andre opskrifter på snitter: Dumlesnitter og snitter med M&Ms. Rigtig god fornøjelse!

Rabarbersnitter

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Rabarbersnitter

Fremgangsmåde

Rabarbersnitter

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Pisk smør, lys sirup og sukker lyst og luftigt. Tilsæt bagepulver og mel. Del dejen i to dele og rul ud i lange stykker, som er lige lange med din bageplade. Læg dejstykkerne på en bageplade med bagepapir og sørg for, at der er god afstand imellem, da de flyder lidt ud. Tryk dejen lidt flad med fingrene og lav en fordybning i midten og fyld den op med rabarberkompot, hakkede mandler, hvid chokolade og drys med perlesukker. Bag dem i ovnen i ca. 18 minutter indtil de er gyldne. De er ret bløde lige når de kommer ud af ovnen, så lad snitterne køle af inden de skæres ud til passende snitter. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Hej Frederikke.

    Tænker du man kan fryse halvdelen af dejen ned så man hurtigt kan lave dem en dag hvor nødvendigt?

  2. Tusind tak for altid gode og gennemtestede opskrifter!!
    Kan man bruge noget andet i stedet for sirup? Brun farin, honning?

Skriv en kommentar