Råcreme - opskrift på luftig og vaniljeprikket råcreme til frugtsalat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Råcreme

Den lækreste råcreme fyldt med vaniljeprikker og med en blød og cremet konsistens. Det er så nemt at lave råcreme, og den kræver kun ganske få ingredienser. Råcreme består af en luftig æggesnaps med vanilje, som bliver vendt med letpisket flødeskum. Råcremen er perfekt til en omgang frugtsalat eller abemad, som det jo også kaldes. Jeg har lavet en hurtig frugtsalat, med bær, bestående af jordbær (fra haven), hindbær, blåbær, mørk chokolade og så selvfølgelig råcreme. Du kan tilsætte lige de bær og de frugter du kan lide f.eks. banan, æble, mango, melon og granatæble. Rigtig god fornøjelse!

Råcreme

Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Råcreme:

Fremgangsmåde

Råcreme:

Pisk æggeblommer, sukker og vanilje sammen til en lys og luftig æggesnaps. Pisk fløden til en let skum og vend den forsigtigt i æggesnapsen. Opbevar råcremen på køl indtil den skal serveres. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar