Den lækreste råcreme fyldt med vaniljeprikker og med en blød og cremet konsistens. Det er så nemt at lave råcreme, og den kræver kun ganske få ingredienser. Råcreme består af en luftig æggesnaps med vanilje, som bliver vendt med letpisket flødeskum. Råcremen er perfekt til en omgang frugtsalat eller abemad, som det jo også kaldes. Jeg har lavet en hurtig frugtsalat, med bær, bestående af jordbær (fra haven), hindbær, blåbær, mørk chokolade og så selvfølgelig råcreme. Du kan tilsætte lige de bær og de frugter du kan lide f.eks. banan, æble, mango, melon og granatæble. Rigtig god fornøjelse!
Råcreme
Ingredienser
Råcreme:Fremgangsmåde
Råcreme:
Pisk æggeblommer, sukker og vanilje sammen til en lys og luftig æggesnaps. Pisk fløden til en let skum og vend den forsigtigt i æggesnapsen. Opbevar råcremen på køl indtil den skal serveres. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar