Pull apart pizzabrød - Pull apart pizzaboller med mozzarella og pepperoni.
Opskrifter Livsstil Shop

Pull apart pizzabrød

Pull apart pizzabrød – Opskrift på små pull apart pizzaboller med mozzarella og pepperoni. Disse pull apart pizzabrød er super lækre og hurtige at lave. Jeg har lavet pizzabollerne med færdig pizzadej, som er fra Danerolls, da det er en super dej til dette formål. Man kan også sagtens bruge hjemmelavet pizzadej, men hvis det skal være nemt og hurtigt, så kan en købt dej altså godt bruges. Jeg har fyldt dejen med pepperoni og mozzarella. Dejen trilles til små boller som sættes tæt i en form. Her pensles bollerne med æg og tomatsauce/ketchup og bages. Efterfølgende drysses der frisk persille og parmesan udover.

Pull apart pizzabrødene er perfekte til picnic eller til en appetizer. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Appetizer til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Pull apart pizzabrød

Købt pizzadej, f.eks. fra Danerolls, ca. 500 g

Ca. 30 stk. pepperoni

150 g revet mozzarella

1 sammenpisket æg

2 spsk. tomatsauce eller ketchup

Drys

2 spsk. fintrevet parmesan

1 spsk. finthakket frisk persille

Fremgangsmåde

Pull apart pizzabrød

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Skær pizzadejen ud til ca. 30 lige store stykker. Pres dejen lidt ud og kom en skive pepperoni samt revet ost på dejen og fold dejen om fyldet og tril til en kugle.

Placer alle kuglerne i en springform på 23 cm. beklædt med bagepapir. Pensl først med æg og derefter tomatsauce/ketchup.

Bag i ca. 15-18 min. eller indtil gyldne.

Drys med parmesan og persille. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.