Pull apart pizzabrød - Pull apart pizzaboller med mozzarella og pepperoni.

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pull apart pizzabrød

Pull apart pizzabrød – Opskrift på små pull apart pizzaboller med mozzarella og pepperoni. Disse pull apart pizzabrød er super lækre og hurtige at lave. Jeg har lavet pizzabollerne med færdig pizzadej, som er fra Danerolls, da det er en super dej til dette formål. Man kan også sagtens bruge hjemmelavet pizzadej, men hvis det skal være nemt og hurtigt, så kan en købt dej altså godt bruges. Jeg har fyldt dejen med pepperoni og mozzarella. Dejen trilles til små boller som sættes tæt i en form. Her pensles bollerne med æg og tomatsauce/ketchup og bages. Efterfølgende drysses der frisk persille og parmesan udover.

Pull apart pizzabrødene er perfekte til picnic eller til en appetizer. Rigtig god fornøjelse!

Pull apart pizzabrød

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Pull apart pizzabrød
Drys

Fremgangsmåde

Pull apart pizzabrød

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Skær pizzadejen ud til ca. 30 lige store stykker. Pres dejen lidt ud og kom en skive pepperoni samt revet ost på dejen og fold dejen om fyldet og tril til en kugle.

Placer alle kuglerne i en springform på 23 cm. beklædt med bagepapir. Pensl først med æg og derefter tomatsauce/ketchup.

Bag i ca. 15-18 min. eller indtil gyldne.

Drys med parmesan og persille. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar