Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum) - Protein-fluff
Opskrifter Livsstil Shop

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum) – Opskrift på protein-fluff med hindbær lavet på kun 3 ingredienser. Denne proteinrige bærskum er så lækker og virkelig nem at lave, da ingredienser blot blendes sammen til en lys og luftig masse. Protein-fluff består af bær, her har jeg brugt hindbær, men alle andre bær kan også sagtens bruges, æggehvider og sukker. Jeg har bare brugt alm. hvidt sukker, men rørsukker, flormelis eller sukrin. Man kan også tilsætte proteinpulver i stedet for æggehviderne eller erstatte lidt af æggehviderne med proteinpulver.

Brug protein-fluff på tykke amerikanske pandekager eller smør det på tynde pandekager, sammen med skyr eller yoghurt eller spis det blot som det er. Jeg kan godt lide at bruge frosne bær, så bliver det lidt som en is, men almindelige bær kan også godt bruges. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dessert, Tilbehør til 3-4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)

200 g hindbær, enten friske eller frosne

3 past. æggehvider

Ca. 3 spsk. sukker eller sukrin

 

Fremgangsmåde

Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)

Kom alle ingredienserne i en blender, foodprocessor eller minihakker og blend i ca. 2-3 minutter indtil massen er lys og luftig. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.