Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum) – Opskrift på protein-fluff med hindbær lavet på kun 3 ingredienser. Denne proteinrige bærskum er så lækker og virkelig nem at lave, da ingredienser blot blendes sammen til en lys og luftig masse. Protein-fluff består af bær, her har jeg brugt hindbær, men alle andre bær kan også sagtens bruges, æggehvider og sukker. Jeg har bare brugt alm. hvidt sukker, men rørsukker, flormelis eller sukrin. Man kan også tilsætte proteinpulver i stedet for æggehviderne eller erstatte lidt af æggehviderne med proteinpulver.
Brug protein-fluff på tykke amerikanske pandekager eller smør det på tynde pandekager, sammen med skyr eller yoghurt eller spis det blot som det er. Jeg kan godt lide at bruge frosne bær, så bliver det lidt som en is, men almindelige bær kan også godt bruges. Rigtig god fornøjelse!
Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)
Ingredienser
Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)Fremgangsmåde
Protein-fluff med kun 3 ingredienser (bærskum)
Kom alle ingredienserne i en blender, foodprocessor eller minihakker og blend i ca. 2-3 minutter indtil massen er lys og luftig. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Det lyder lækkert, men hvad er forskellen til guf?
Fantastisk opskrift! Fungerer også super med jordbær
Ej, det er jeg så glad for at høre! Jeg må snart prøve med jordbær også 🙂