Pølseret med porrer - Opskrift på nem og lækker børnevenlig ret
Opskrifter Livsstil Shop

Pølseret med porrer

Pølseret med porrer – Opskrift på nem og lækker aftensmadsret med pølser, porrer og spaghetti. Denne pølseret er en rigtig børnefamilie-klassiker, som er dejlig nem og lave og perfekt til børnefamilier. Min mor lavede tit denne ret til aftensmad, da jeg var lille og den er altså stadig god. Retten består af pølser og porrer i en lækker cremet sauce med tomatpure, paprika og ketchup. Der er også gulerødder i for lige at tilføre retten lidt ekstra grønt. Retten serveres med spaghetti, men den kan også serveres med kartoffelmos eller ris. Retten minder lidt om svensk pølseret. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Aftensmad til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Pølseret med porrer

1 stort løg, skåret i tern

1 fed hvidløg, presset

Olivenolie

70 g tomatpure

2 tsk. paprika

6 stk. pølser, skåret i skiver

2 store porre, skåret i skiver

2 gulerødder, revet

1/2 dl madlavningsfløde

1 spsk. ketchup

Salt og peber

400 g spaghetti

Fremgangsmåde

Pølseret med porrer

Svits løg og hvidløg i olie i en sauterpande eller i en gryde. Tilsæt tomatpure, paprika og pølser. Lad dem stege lidt. Tilsæt herefter porrer og gulerødder. Hæld madlavningsfløden udover og ketchup. Lad det stå og små simre under omrøring i 10 min. Smag til med salt og peber. Kog spaghettien imens.

Server pølseretten med spaghetti. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.