Pølseret med porrer - Opskrift på nem og lækker børnevenlig ret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pølseret med porrer

Pølseret med porrer – Opskrift på nem og lækker aftensmadsret med pølser, porrer og spaghetti. Denne pølseret er en rigtig børnefamilie-klassiker, som er dejlig nem og lave og perfekt til børnefamilier. Min mor lavede tit denne ret til aftensmad, da jeg var lille og den er altså stadig god. Retten består af pølser og porrer i en lækker cremet sauce med tomatpure, paprika og ketchup. Der er også gulerødder i for lige at tilføre retten lidt ekstra grønt. Retten serveres med spaghetti, men den kan også serveres med kartoffelmos eller ris. Retten minder lidt om svensk pølseret. Rigtig god fornøjelse!

Pølseret med porrer

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Pølseret med porrer

Svits løg og hvidløg i olie i en sauterpande eller i en gryde. Tilsæt tomatpure, paprika og pølser. Lad dem stege lidt. Tilsæt herefter porrer og gulerødder. Hæld madlavningsfløden udover og ketchup. Lad det stå og små simre under omrøring i 10 min. Smag til med salt og peber. Kog spaghettien imens.

Server pølseretten med spaghetti. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar