Pizzasnegle med skinke og pepperoni - lækre snaskede pizzasnegle

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pizzasnegle med skinke og pepperoni

Pizzasnegle med skinke og pepperoni. Ikke så meget der, bare helt almindelige gode og snaskede pizzasnegle med lækkert fyld i. Disse snegle er perfekte til madpakken, skovtur eller til børnefødselsdag. Sneglene kan sagtens fryses ned og blot tøs op på køkkenbordet eller i ovnen. Jeg har lavet dem lidt store i det, men hvis man deler dejen i to dele, så kan man lave lidt mindre pizzasnegle. Denne dej kan også bruges til lækre pølsehorn. Jeg har også en anden opskrift på pizzasnegle, nemlig nogle med grovmel i dejen. Rigtig god fornøjelse!

Pizzasnegle med skinke og pepperoni

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 2 t.
Tilberedning 25 min.
I alt 2 t. 25 min.

Ingredienser

Dej
Fyld

Fremgangsmåde

Dej

Opløs gæren i lidt af vandet i en røremaskine. Tilsæt derefter resten af vandet, kernemælk, sukker, salt og olie og rør rundt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen godt på maskinen. Tilsæt derefter mere mel, indtil dejen er fin og blank og slipper skålen. Tilsæt det bløde smør lidt ad gangen imens maskinen kører og sørg for at smørret bliver æltet godt ind i dejen. Lad dejen hæve i skålen i ca. 1.5 time ved stuetemperatur under et viskestykke.

Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel tomatpuré, skinke, pepperoni, ost og oregano  på hele dejen og helt ud til kanterne. Rul dejen til en lang pølse og skær nogle lige store snegle ud. Du kan enten sætte sneglene tæt i en bradepande eller sætte dem med lidt mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad sneglene hæve i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 200 C. Pensl sneglene med æg og bag sneglene i ca. 20-25 minutter til de er sprøde og gyldne. Server dem lune eller lad dem køle af. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. De her er afsindigt gode selv her på 3. dagen og det er da sjældent. Jeg smørrer både pikantost og pure på bunden, det bliver så godt.

Skriv en kommentar