Pisket brunet smør – Opskrift på hjemmelavet pisket brunet smør. Pisket brunet smør er så nemt at lave selv og det smager vidunderligt. Pisket smør er smør der smeltes, køles ned og pisket lyst og luftigt. Det smager så dejligt. Her har jeg lavet det med brunet smør, hvilket er helt genialt. Det er meget nemt at lave brunet smør. Smørret kommes i en lille gryde og smeltes ved middelhøj varme. Det skal gerne bruse og boble, og når det bliver gylden brun og dufter dejlig “nøddet”, så er smørret klar. Se også min anden opskrift på pisket smør, der ikke er brunet.
Pisket brunet smør kan serveres sammen med friskbagt brød og boller. Rigtig god fornøjelse!
Pisket brunet smør
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pisket brunet smør
Smelt smørret i en lille gryde, og lad det blive lysebrunt. Det skal bruse og boble. Pisk godt i det så det ikke brænder på. Hæld det brunede smør i en skål, og lad det afkøle til stuetemperatur.
Kom isterninger i en stor skål og kom en lille skål ovenpå. Hæld det afkølede smeltede smør i den lille skål og pisk med et piskeris indti det begynder at “sætte sig”. Skift derefter til en elpisker og pisk til det bliver lyst og luftigt. Smag til med salt og server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Jeg bruger tit dine opskrifter med stor glæde🙏🏻
Det gør mig så glad at høre! Tusind tak 🙂