Pisket bearnaisesmør – Opskrift på lækkert pisket bearnaisesmør med estragon, skalotteløg og kærnemælk. Pisket smør består kun af blødt smør, som piskes sammen med kærnemælk og salt indtil det får en luftig og blank konsistens, nærmest som flødeskum. Så nemt, lækkert og virkelig dekorativt med pisket smør. Her har jeg så lavet en version med smag ala den klassiske og lækre bearnaisesauce med hakket frisk estragon, hakkede skalotteløg og bearnaise-essens.
Der bliver serveret pisket smør til brød på mange bagerier og cafeer rundt omkring. Pisket smør smager vidunderligt på surdejsbrød, men det kan også serveres sammen med grillede/stegte grøntsager, til fisk eller til grillet kød.Prøv også min opskrift på 3 slags kryddersmør. Rigtig god fornøjelse!
Pisket bearnaisesmør
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pisk smørret lyst og luftigt.
Tilsæt bearnaiseessens, kærnemælk, skalotteløg, estragon og salt og pisk igen til smørret har konsistens som flødeskum.
Det tager ca. 10 min.
Kom det piskede smør i et flot glas, på en lille tallerken eller skål og server det. Hvis det ikke skal serveres med det samme, så skal det opbevares ved stuetemperatur. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar