Pisket bearnaisesmør – Opskrift på lækkert pisket bearnaisesmør med estragon, skalotteløg og kærnemælk. Pisket smør består kun af blødt smør, som piskes sammen med kærnemælk og salt indtil det får en luftig og blank konsistens, nærmest som flødeskum. Så nemt, lækkert og virkelig dekorativt med pisket smør. Her har jeg så lavet en version med smag ala den klassiske og lækre bearnaisesauce med hakket frisk estragon, hakkede skalotteløg og bearnaise-essens.
Der bliver serveret pisket smør til brød på mange bagerier og cafeer rundt omkring. Pisket smør smager vidunderligt på surdejsbrød, men det kan også serveres sammen med grillede/stegte grøntsager, til fisk eller til grillet kød.Prøv også min opskrift på 3 slags kryddersmør. Rigtig god fornøjelse!
Pisket bearnaisesmør
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pisk smørret lyst og luftigt.
Tilsæt bearnaiseessens, kærnemælk, skalotteløg, estragon og salt og pisk igen til smørret har konsistens som flødeskum.
Det tager ca. 10 min.
Kom det piskede smør i et flot glas, på en lille tallerken eller skål og server det. Hvis det ikke skal serveres med det samme, så skal det opbevares ved stuetemperatur. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar