Lækker opskrift på pink champagnesorbet med grapefrugt

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pink champagnesorbet med grapefrugt

En kugle pink champagnesorbet med grapefrugt serveret i et fint cocktailglas er perfekt at servere på en aften, som nytårsaften. Du kan enten servere den imellem forret og hovedret, som en lille ganerenser, eller også kan cocktailen serveres til kransekagen, og selvfølgelig også på en varm sommerdag på terrassen! Jeg har brugt en rosé champagne, men en helt almindelig champagne eller Asti kan også bruges. SKÅL!

Pink champagnesorbet med grapefrugt

Ingredienser

Champagnesorbet:

Fremgangsmåde

Champagnesorbet:

Kog vand og sukker op i en lille gryde indtil sukkeret er opløst. Tilsæt champagne, grapefrugt, citron og frugtfarve i gryden og stil gryden på køl indtil det er kølet helt ned. Kør massen på en ismaskine indtil det bliver til sorbet. Server champagnesorbet i fine glas og hæld evt. lidt ekstra champagne ved. Velbekomme!

Tip: Hvis du ikke har en ismaskine, så kan du hælde massen i en beholder og stille i fryseren. Rør i massen ca. hver halve time indtil det får den rette konsistens.

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar