En kugle pink champagnesorbet med grapefrugt serveret i et fint cocktailglas er perfekt at servere på en aften, som nytårsaften. Du kan enten servere den imellem forret og hovedret, som en lille ganerenser, eller også kan cocktailen serveres til kransekagen, og selvfølgelig også på en varm sommerdag på terrassen! Jeg har brugt en rosé champagne, men en helt almindelig champagne eller Asti kan også bruges. SKÅL!
Pink champagnesorbet med grapefrugt
Ingredienser
Champagnesorbet:Fremgangsmåde
Champagnesorbet:
Kog vand og sukker op i en lille gryde indtil sukkeret er opløst. Tilsæt champagne, grapefrugt, citron og frugtfarve i gryden og stil gryden på køl indtil det er kølet helt ned. Kør massen på en ismaskine indtil det bliver til sorbet. Server champagnesorbet i fine glas og hæld evt. lidt ekstra champagne ved. Velbekomme!
Tip: Hvis du ikke har en ismaskine, så kan du hælde massen i en beholder og stille i fryseren. Rør i massen ca. hver halve time indtil det får den rette konsistens.
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Kære Frederikke. Må man spørge, hvor dine smukke champagneskåle er fra?
De bedste nytårshilsner
Mette
Selvfølgelig! De er også så fine! De er fra Ferm Living 🙂 Rigtig godt nytår! Kh Frederikke
Kære Frederikke
Hvor mange er der til i sådan én portion?
Godt nytår
Kh. Katrine
Der er ca. til 6-8 scoops 🙂 Godt nytår! Kh Frederikke