En kugle pink champagnesorbet med grapefrugt serveret i et fint cocktailglas er perfekt at servere på en aften, som nytårsaften. Du kan enten servere den imellem forret og hovedret, som en lille ganerenser, eller også kan cocktailen serveres til kransekagen, og selvfølgelig også på en varm sommerdag på terrassen! Jeg har brugt en rosé champagne, men en helt almindelig champagne eller Asti kan også bruges. SKÅL!
Pink champagnesorbet med grapefrugt
Ingredienser
Champagnesorbet:Fremgangsmåde
Champagnesorbet:
Kog vand og sukker op i en lille gryde indtil sukkeret er opløst. Tilsæt champagne, grapefrugt, citron og frugtfarve i gryden og stil gryden på køl indtil det er kølet helt ned. Kør massen på en ismaskine indtil det bliver til sorbet. Server champagnesorbet i fine glas og hæld evt. lidt ekstra champagne ved. Velbekomme!
Tip: Hvis du ikke har en ismaskine, så kan du hælde massen i en beholder og stille i fryseren. Rør i massen ca. hver halve time indtil det får den rette konsistens.
Skriv endelig en kommentar
Kære Frederikke. Må man spørge, hvor dine smukke champagneskåle er fra?
De bedste nytårshilsner
Mette
Selvfølgelig! De er også så fine! De er fra Ferm Living 🙂 Rigtig godt nytår! Kh Frederikke
Kære Frederikke
Hvor mange er der til i sådan én portion?
Godt nytår
Kh. Katrine
Der er ca. til 6-8 scoops 🙂 Godt nytår! Kh Frederikke