Pastaret med bacon og squash – Opskrift på pastaret med cremet sauce med bacon, squash og spinat. Denne pastaret egner sig godt til aftensmaden i hverdagene, da den er super hurtig at lave, fyldt med grøntsager og tilmed budgetvenlig. Pastaretten består af en cremet sauce med bacon, løg, hvidløg, squash, spinat, oregano og madlavningsfløde. Saucen serveres på frisk pasta og drysses med revet parmesan. Jeg bruger frisk pasta, da det kun skal koge ganske få minutter, men alt slags pasta kan bruges.
Se mine andre pastaopskrifter lige her. Rigtig god fornøjelse!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.
Ingredienser
Pastaret med bacon og squash
250 g bacon i tern
2 fed hvidløg, finthakket
1 stort løg, skåret i små tern
200 g squash, skåret i små tern
5 dl madlavningsfløde
Salt og peber
1/2 tsk. oregano
400 g frisk pasta
0,5 dl pastavand
75 g frisk spinat
Parmesan til topping
Fremgangsmåde
Pastaret med bacon og squash
Steg bacon sprødt på en pande. Hæld noget af fedtet fra og tilsæt hvidløg, løg og squash på panden sammen med bacon og lad det stege med. Tilsæt madlavningsfløde og lad det simre.
Kog pastaen i rigeligt saltet vand.
Til sæt pastavand til saucen og smag til med salt, peber og oregano. Tilsidst tilsættes spinaten og røres godt rundt i saucen. Server straks pasta med saucen og drys med parmesan. Velbekomme!