Pasta med tomatsauce og burrata - Opskrift tomatsauce med pasta og burrata

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med tomatsauce og burrata

Pasta med tomatsauce og burrata – opskrift på den bedste tomatsauce med pasta og burrata. Den lækreste pastaret med den bedste cremede tomatsauce og burrata, som lige er prikken over i’et. Burrata er noget af det bedste i verden, hvis du spørger mig. Jeg kunne leve af burrata. Burrata er en cremet ost, som minder meget om mozzarella, men som er mere blød og flydende indeni. Denne ret smager vidunderligt og er som at tage en lille bid af Italien. Tomatsaucen er lavet med en masse cherry tomater og fyldt med god smag. Hvis du har nogle kedelige tomater liggende i køleskabet, så er de perfekte at bruge til denne tomatsauce. Burrata kan købes i assorterede supermarkeder, italienske supermarkeder, på nemlig.com og hos Løgismose. Hvis du ikke kan finde burrata, så kan mozzarella også sagtens bruges. Prøv også at komme kødboller i tomatsaucen, f.eks. fra denne opskrift eller denne opskrift på frikadeller med soltørrede tomater, oliven og feta. Server gerne en frisk grønt salat til pastaretten. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med tomatsauce og burrata

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt + 30 min.

Ingredienser

Pasta med tomatsauce og burrata
Derudover

Fremgangsmåde

Pasta med tomatsauce og burrata

Kog pastaen som angivet på pakken. Lav imens tomatsaucen ved at svitse løg, hvidløg og chili i olivenolie i en gryde, uden at de tager farve. Tilsæt herefter tomaterne og lad dem stege med i et par minutter.

Hæld fløde og pastavand i gryden. Tilsæt tomat puré, brun farin og æblecidereddike og lad tomatsaucen stå at simre.

Smag til med salt og peber og evt. mere sukker eller eddike. Kom basilikumblade i saucen og blend saucen til en ensartet og cremet tomatsauce.

Bland spaghetti med tomatsauce og fordel det på 4 tallerkner. Placer enten 1/2 eller en hel burrata på hver tallerken og drys med lidt salt, peber, olivenolie og basilikum. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar