Pasta med grønkålspesto – Opskrift på den lækreste cremede pastaret med grønkålspesto, sprøde brødkrummer og burrata. Denne pastaret er en af mine favoritter, når det kommer til pastaretter. Pastaretten består af kogt pasta som vendes sammen med den lækreste grønkålspesto med bl.a. basilikum, pinjekerner og parmesan. Pastaretten serveres med sprøde brødkrummer og selvfølgelig burrata. Det er en super lækker og nem pastaret, som sagtens kan serveres både til hverdag og til fest.
Hvor kan jeg købe burrata?
Burrata er i de senere år blevet virkelig populær, så det er faktisk ganske nemt at få fat i det nu. Jeg køber det bl.a. i Bilka og Netto, men hos f.eks. Supermarco i København eller LaTreccia, kan man også købe den lækre ost. Galbani er også begyndt at sælge osten.
Se alle mine andre pastaretter lige her. Rigtig god fornøjelse!
Pasta med grønkålspesto
Ingredienser
GrønkålspestoFremgangsmåde
Grønkålspesto
Blancher grønkål i 2 minutter i kogende vand. Hæld herefter vandet fra. Kom grønkål i en blender med de øvrige ingredienser og blend til en ensartet masse.
Kog pastaen som angivet på pakken. Tag 1 dl pastavand i blenderen med grønkålspesto og blend igen til en ensartet og cremet pesto. Smag til med salt og peber.
Sprøde brødkrummer
Blend brødet så det er helt fine brødkrummer. Kom olie på en pande og steg brødkrummerne til de er gyldne og sprøde.
Bland grønkålspesto sammen med den kogte pasta og server pastaretten med burrata og sprøde brødkrummer. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar