Paneret torsk med dildsauce – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Paneret torsk med dildsauce

Paneret torsk med dildsauce – Opskrift på saftig paneret torsk serveret med kold dildsauce og kartofler. En lækker hverdagsret, som er nem og hurtig at lave. Retten består af torskeloins, som paneres i mel, æg og rasp og steges på panden i smør. Den panerede torsk serveres med en kold dildsauce og kogte kartofler med skræl. Retten kan også serveres med broccoli eller blomkål, hvis man ønsker at tilføje grøntsager til retten.

Prøv også min opskrift på bagt laks med panko, persille og sennep. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Aftensmad til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 40 min.
Ingredienser

Paneret torsk

2 æg

0,5 dl hvedemel

Salt og peber

1,5 dl pankorasp

4 stk. torskeloins

Smør til stegning

Dildsauce

175 g creme fraiche

0,5 dl piskefløde

1 bundt dild, finthakket

Saften fra 1/2 citron

1-2 syltede drueagurker, finthakket

Salt og peber

Derudover

800 g kogte kartofler med skræl

Citronbåde til pynt

Dild til pynt

Fremgangsmåde

Paneret torsk

Kom æggene i en skål og pisk dem sammen. Kom mel i en anden skål med salt og peber. Kom pankorasp i en tredje skål. Paner torsken ved først at vende den i mel, så æg og tilsidst panko. Steg fisken i 2-3 min på hver side på en pande med smør ved middelvarme.

Dildsauce

Rør alle ingredienserne sammen til en sauce.

Server paneret torsk med kartofler, kold dildsauce, citron og dild. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.