Orzo med kødboller og asparges - Nem og lækker hverdagsret
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Orzo med kødboller og asparges

Orzo med kødboller og asparges – Opskrift på nem og lækker aftensmadsret med kødboller med pesto i cremet orzo med asparges. Denne lækre ret er super god som en hverdagsret, men den kan også sagtens serveres i weekenden. Retten består af lækre og saftige kødboller med svinekød, pesto, revet squash og feta. Kødbollerne steges og stille til side, hvorefter orzo tilberedes med mascarpone og asparges. Kødbollerne kommes ned i den cremede orzo og retten pyntes med parmesan, basilikum og citronskal.

Jeg har brugt svinekød til disse kødboller, men man kan også sagtens bruge hakket kyllingekød eller hakket oksekød.

Orzo, som også kaldes risoni, er små korte pastaer, som er formet som et riskorn. Orzo kan købes i stort set alle supermarkedet. Prøv også min opskrift på cremet orzo med tomat. Rigtig god fornøjelse!

Orzo med kødboller og asparges

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Kødboller
Orzo med asparges

Fremgangsmåde

Kødboller

Rør hakket svinekød med salt. Tilsæt squash, æg, pesto, rasp og feta. Rør det godt sammen. Form farsen til ca. 15 stk. kødboller.

Steg kødbollerne i smør eller olie på en stor pande. Tag kødbollerne af panden.

Orzo med asparges

Svits løg og hvidløg på den samme pande. Tilsæt oregano og timian. Kom orzo på og hæld bouillon over samt citronsaft. Lad det koge i 10 min. Rør det godt rundt og kog i yderligere 10 min.

Rør mascarpone i. Skær asparges ud i små stykker og rør dem i. Smag til med salt og peber. Læg kødbollerne i og drys med parmesan, citronskal og basilikum. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar