One pot pasta med parmaskinke – en virkelig cremet og lækker pastaret. Denne one pot pasta består af peberfrugter, tomater, soltørrede tomater, oliven, parmaskinke kogt sammen med fløde og bouillon. Meget cremet pastaret serveret med revet parmesan på toppen. Pastaretten er som sagt med parmaskinke, men hvis man ønsker at lave den i en vegetarisk version, så kan man blot udelade parmaskinken. One pot pasta er en perfekt hverdagsret til de dage, hvor det gerne må gå hurtigt med aftensmaden. Når man laver one pot pasta, skal alle ingredienserne op i en gryde og blot koges sammen til en dejlig cremet pastaret. Jeg har brugt fuldkornspasta, men du kan bruge lige den slags pasta, som du bedst kan lide. Prøv også mine andre one pot pasta opskrifter. Rigtig god fornøjelse!
One pot pasta med parmaskinke
Ingredienser
One pot pasta med parmaskinkeFremgangsmåde
One pot pasta med parmaskinke
Kom alle ingredienserne op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad retten stå at småkoge i ca. 15 minutter eller til pastaen er mør. Da parmaskinke og bouillon er ret salt, så vent med at tilsætte salt, til retten har kogt færdig.
Server straks pastaen med revet parmesan. Velbekomme!

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar