One Pot Pasta med kylling og squash – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

One Pot Pasta med kylling og squash

Bloggen er vidst gået i ferie-mode og det er jeg egentlig også. Ikke fordi jeg har ferie endnu, for jeg har nemlig først ferie fra næste uge. Men jeg trænger virkelig til ferie! Har I ferie nu? Og skal I på ferie? Jeg tager selv 14 dage til Kreta og det glæder jeg mig meget til!

Dagens opskrift er nem og lækker. One Pot Pasta er en ret, som alle kan være med på. Jeg har lavet sådan en opskrift før, se her.  Man kan virkelig lave sådan en pastaret på mange forskellige måder og med forskellige ingredienser. Denne gang har jeg lavet den med kylling, squash og gulerødder. Pastaen kan man også skifte ud med pastaskruer, grovpasta osv.

Ingredienser

One Pot Pasta ( til 4 personer):

400 g pasta

2 ferske kyllingefileter

200 g bacon (evt. røget bacon, man selv skærer i tern)

150 g champignoner

150 g friske sherry tomater

1 stort løg

2 fed hvidløg

1 squash, revet

3 gulerødder, revet

6 kviste frisk oregano

1 tsk. tørrede chiliflager

1,5 dl fløde

6 dl grøntsagsbouillon

Peber

Salt

Fremgangsmåde

Steg bacon sprødt på en pande. Skær kyllingefileterne ud i tern og steg dem et kort øjeblik på den samme pande som baconet. Skyl og snit champignoner og tomater, hak løg og hvidløg fint. Riv squash og gulerødder. Kom alle ingredienserne op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad pastaretten stå at små koge i ca. 10 minutter eller til pastaen er mør. Pynt med frisk oregano eller andre krydderurter og server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.