Nougatmåtter - Opskrift på hjemmelavede nougatmåtter,
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Nougatmåtter

Nougatmåtter – Opskrift på hjemmelavede nougatmåtter, som er konfekt med nougat, chokolade og chokoladekrymmel. Nougatmåtter er så nemme at lave og kræver kun 3 ingredienser.

Nougatmåtter

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Nougatmåtter

Fremgangsmåde

Nougatmåtter

Skær nougat i 12-14 skiver. Frys skiverne ned i 15 min.

Smelt chokoladen i en skål over vandbad.

Overtræk de kolde nougatskiver med chokolade og vend dem straks i krymmel. Stil dem på køl indtil chokoladen er størknet. Server nougatmåtterne helt kolde. Velbekomme!

Bedøm

Nougatmåtter

Hjemmelavede nougatmåtter består af nougat, som skæres i skiver og fryses ned. Imens smeltes mørk chokolade. De frosne nougatskiver overtrækkes med chokolade og vendes i chokoladekrymmel. Herefter stille nougatmåtterne på køl indtil chokoladen er størknet. Nougatmåtterne er bedst at servere helt kolde.

Jeg elsker nougat og denne kombination med den bløde nougat, mørk chokolade og knasende chokoladekrymmel er så lækker. Jeg serverer nogle gange disse nougatmåtter som en del af konfekten til jul, men de kan også sagtens serveres på andre tider af året. Rigtig god fornøjelse!

 

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar