Opskrift på glutenfrie og veganske nøddebidder med chokoladelag
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Nøddebidder med chokoladelag

Disse nøddebidder med chokoladelag er faktisk både veganske, sukkerfri og glutenfri. Bidderne består af en nøddebund med hasselnødder, mandler og peanutbutter og ovenpå bunden, er der et tykt og blødt chokolade ganache-lag lavet på 70 % chokolade og kokosolie. Jeg har brugt smagsneutralt kokosolie, men du kan sagtens anvende en kokosolie med smag. Rigtig god fornøjelse!

Nøddebidder med chokoladelag

Ingredienser

Nøddebidder med chokoladelag ( ca. 20-24 bidder afhængig af størrelsen): Nøddebund:
Chokoladelag:

Fremgangsmåde

Nøddebund:

Rist mandler og hasselnødder i ovnen ved 200 C i 8 minutter, Nødderne skal bare lige have lidt farve. Blend nødderne groft i en minihakker. Bland de blendede nødder med kakaopulver, vaniljepulver, peanutbutter og kokosolie. Fordel massen i en form på 20×20 beklædt med bagepapir. Stil formen på køl.

Chokoladelag:

Smelt chokolade og kokosolie i en gryde ved svag varme. Hæld den smeltede chokolademasse på nøddebunden og stil kagen på køl i mindst 6 timer, men allerhelst natten over. Skær kagen ud i passende bidder og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Hej Frederikke.

    Tror du man kan lave dem som enkeltstyks i en silikone muffinsform?
    Vil gerne lave dem til en middag hvor en af gæsterne har en del restriktioner. Men de andre gæster skal have en anden dessert.
    Vh Anne Marie

  2. Hey.
    Hvis nu man ikke bryder sig om peanutbutter, hvad kunne så være alternativ hertil ?
    Hilsen Åse

Skriv en kommentar