Nemme hjemmelavede Bounty barer - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Nemme hjemmelavede Bounty barer

Jeg har virkelig en svaghed for Bounty barer. Hvert år i uge 8 når min familie og jeg tager på skiferie, så har vi altid et par chokolader i lommerne til når der lige er brug for lidt hurtig energi. Vi har altid Mars, Twix og Bounty barer med. Bounty barer er virkelig nemme og hurtige at lave selv. Prøv opskriften lige her:

Nemme hjemmelavede Bounty barer

Ingredienser

Bounty barer (ca. 16-17 stk.)
 

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Bland kondenseret mælk med kokosmel til en ensartet masse. Form små Bounty barer og stil dem på køl i ca. 2 timer. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk Bounty barerne med chokoladen. Stil barerne på køl, så chokoladen kan størkne. Server herefter og hvis der er nogle tilovers, så kan de opbevares på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar