Nemme hjemmelavede Bounty barer – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Nemme hjemmelavede Bounty barer

Jeg har virkelig en svaghed for Bounty barer. Hvert år i uge 8 når min familie og jeg tager på skiferie, så har vi altid et par chokolader i lommerne til når der lige er brug for lidt hurtig energi. Vi har altid Mars, Twix og Bounty barer med. Bounty barer er virkelig nemme og hurtige at lave selv. Prøv opskriften lige her:

Ingredienser

Bounty barer (ca. 16-17 stk.)

280 g kondenseret mælk

210 g kokosmel

 

ca. 250 g god mørk chokolade

 

 

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Bland kondenseret mælk med kokosmel til en ensartet masse. Form små Bounty barer og stil dem på køl i ca. 2 timer. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk Bounty barerne med chokoladen. Stil barerne på køl, så chokoladen kan størkne. Server herefter og hvis der er nogle tilovers, så kan de opbevares på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.