Muffins ala "den du ved nok" - Chokolademuffins med kaffe-kakaoglasur
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Muffins ala “den du ved nok”

Muffins ala “den du ved nok” – Opskrift på de lækreste chokolademuffins med glasur inspireret af “den du ved nok” kagen. Svampede chokolademuffins går man aldrig galt i byen med og med denne lækre kaffe-kakaoglasur med kokos, så bliver chokolademuffins ekstra lækre. Selve dejen er lavet udfra min opskrift på den svenske kladdkaka, da den gør sig utrolig godt som muffins.

Jeg tror faktisk, at denne kage er en af mine ynglings kager, og så er den altså tilmed virkelig nem at bage og kan sagtens holde sig på køl i et par dage. Det er også en kage, der er god at bage til mange personer, og den kan sagtens bages dagen inden servering, da den holder sig dejlig svampet og fugtig med glasuren på toppen. Det samme gælder for disse muffins! Rigtig god fornøjelse!

Muffins ala "den du ved nok"

Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Muffins ala "den du ved nok" (12 stk.) Glasur

Fremgangsmåde

Muffins ala “den du ved nok”

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Fordel dejen i 12 muffins forme. Bag muffins i ca. 18-20 minutter.  Lad muffins afkøle.

Glasur

Smelt smør i en lille gryde og tilsæt kaffe. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør til det får en tyk og ensartet masse. Tag gryden af varmen. Smør glasuren på de kolde muffins og stil kagen på køl indtil de skal serveres. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Kan disse mon fryses og skal det i givet fald være med eller uden glasur på? Skal bruge dem på lørdag men vil helst bage et par dem torsdag så tænker ikke de er lækre at have på køl i to dage eller hvad?

Skriv en kommentar