Morgenmadsmuffins med tørrede frugt og nødder. Jeg har stadig en masse tørrede frugt og nødder tilbage fra julen, så derfor bagte jeg disse lækre, sunde og luftige morgenmadsmuffins. Disse muffins er fyldt med bl.a. dadler, figner, abrikoser og hasselnødder. De er sødet med honning og de tørrede frugter, og så er der godt med havregryn i. Muffinsene kan spises til morgenmad med en klat skyr og friske bær til eller de kan serveres på brunchbordet eller som en eftermiddagssnack. Prøv også at smag dem med smør… mums siger jeg bare! Denne opskrift giver 9 muffins, men lav gerne en dobbeltportion og frys halvdelen ned. Rigtig god fornøjelse!
Morgenmadsmuffins med tørrede frugt og nødder
Ingredienser
Morgenmadsmuffins med tørrede frugt og nødder (9 stk.)Fremgangsmåde
Morgenmadsmuffins med tørrede frugt og nødder
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Bland kærnemælk og havregryn sammen, så havregrynene kan suge væsken. Pisk æg og honning luftigt og skummende og tilsæt rapsolien. Hak det tørrede frugt og kom det i æggeblandingen sammen med de hakkede hasselnødder. Bland mel, salt og bagepulver sammen og vend det i dejen sammen med kærnemælk og havregryn. Fordel dejen i 9 muffinsforme og bag dem i ovnen i ca. 25-30 min. Lad muffinsene køle af og nyd dem. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar