Mini pavlova med marinerede jordbær - Pavlova med jordbær
Opskrifter Livsstil Shop

Mini pavlova med marinerede jordbær

Mini pavlova med marinerede jordbær – Opskrift på mini pavlova kager med flødeskum, marinerede jordbær og mørk chokolade. De lækreste pavlova/ marengs med flødeskum og friske jordbær maniereret i sukker, vanilje og citron. Både mini pavlovaerne og jordbærrene kan laves på forhånd, så er det nemt at pynte kagerne lige inden servering. Pavlovaerne, uden fyld, skal opbevares i en bøtte med låg et tørt sted. Prøv også min opskrift på mini jordbærkager eller mini pavlova med bagte rabarber.  Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Mini pavlova med marinerede jordbær

Små desserter til 8-10 personer
Forberedelse 1 t. / Tilberedning + 2 t. / I alt + 3 t.
Ingredienser

Mini pavlova

4 æggehvider

250 g sukker

Marinerede jordbær

350 g jordbær, skåret i små tern

Saften fra 1/2 citron + fintrevet skal fra 1 citron

Kornene af 1 vaniljestang

2 spsk. sukker

Derudover

Flødeskum af 5 dl piskefløde

Mørk chokolade, hakket

Fremgangsmåde

Mini pavlova

Tænd ovnen på 130 C varmluft.

Pisk æggehviderne hvide og skummende. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen imens der fortsat piskes. Pisk massen i ca. 5 min. eller indtil der dannes toppe. Kom marengsen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt marengsen ud til ca. 16-18 mini pavlovaer på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir. Bag marengs i 1 time. Sluk herefter ovnen og lad marengs stå i ovnen indtil den er kold.

Marinerede jordbær

Bland jordbær med citron, vanilje og sukker i en skål og lad det stå at trække på køl indtil de skal bruges.

Lige inden servering fordeles flødeskum på pavlova samt de marinerede jordbær. Drys med hakket chokolade og server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.