Anbefalinger til køkkenredskaber, som jeg bruger i mit køkken
Mine favorit køkkenredskaber
Inspiration

Mine favorit køkkenredskaber

Jeg bliver tit spurgt, hvilke produkter og redskaber jeg bruger i mit køkken. Derfor har jeg her samlet en liste med de produkter, jeg bruger i mit køkken. Nogle bruger jeg hver dag og er nogle redskaber, som jeg slet ikke kan undvære i mit køkken.

Obs: Alle de produkter jeg linker til er med affiliatelinks. Det betyder, at jeg modtager et lille beløb, hvis du køber produktet via linket. Det har dog ingen betydning for dig, når du køber et produkt. Dette er med til, at jeg kan blive ved med at udvikle opskrifter til min blog.

 

Røremaskiner

Jeg har to røremaskiner, som jeg er glad for. Jeg har to fordi jeg tit laver store portioner dej i forbindelse med mit arbejde. Maskinerne bruger jeg til lidt forskelligt:

  • Kenwood

Kan klare mange kg mel, så derfor bruger jeg den maskine til at ælte brøddej på. Jeg har denne Kenwood maskine, som kan smelte chokolade og kan veje ingredienserne af i skålen.

  • KitchenAid

Har en lidt mindre skål, så den bruger jeg for det meste til at piske flødeskum, kagedeje eller til mindre portioner brød. Jeg har denne KitchenAid maskine. Den er både pæn og fylder ikke så meget i køkkenet, som en Kenwood gør.

Paninijern

Jeg bruger dette paninijern, hvor man kan skifte pladerne ud og lave bl.a. vafler, toast og pandekager.

Kaffemaskiner

Jeg bruger rigtig tit friskbrygget kaffe i mine opskrifter, så derfor er det så vigtigt for mig at have en god kaffemaskine. Jeg har selvfølgelig to styks, som jeg bruger til forskellige formål:

  • Sage

Den her er min barista maskine, som jeg kan lave rigtig dejlig kaffe på og latteart. Det er en super flot maskine og jeg er så glad for den.

  • Nespresso

Jeg er så heldig at være ambassadør for Nespresso, så selvfølgelig har jeg også sådan en kaffemaskine. Her er jeg super glad for Vertuo Lattissimo maskinen, som kan lave store kopper kaffe og der er indbygget mælkeskummer i.

Dejskære/dejspatel

Når jeg bager brød og boller, så skærer jeg altid dejen ud med en dejskære og her kan jeg godt lide at bruge en med træskaft og stål ligesom denne.

Foodprocessor

Jeg bruger denne mini foodprocessor fra KitchenAid stort set hver dag. Den kan bruges til alverdens ting, men jeg bruger den til pesto, dip og dressinger, hakke nødder osv. Den er super effektiv.

Jeg har også denne foodprocessor fra Braun, som er større. Den bruger jeg til mørdej, hakke grøntsager og generelt større portioner af f.eks. humus, pesto osv.

Mandolinjern

Det her er et super godt madolinjern, som jeg bruger til at skære tynde skiver af kartofler, agurker, squash strimler osv.

Røreskåle

Røreskåle er uundværlige i køkkenet. Her bruger jeg altid disse Margrethe skåle. De her er med låg og er i forskellige størrelser.

Sprøjteposer

Jeg bruger tit sprøjteposer og næsten altid engangssprøjteposer, her bruger jeg disse.

Tyller

Tyller er nok noget af det jeg bliver spurgt mest ind til. Jeg er rigtig glad for dem fra Wilton og fra Städter. Her er f.eks. et lille sæt med en engangssprøjtepose, adapter og 3 tyller fra Städter. Det her er også et rigtig godt sæt med en masse forskellige slags tyller

 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar