Milkshake med kaffe og Dalgona kaffeskum - Opskrift på kaffemilkshake
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Milkshake med kaffe og Dalgona kaffeskum

Milkshake med kaffe og Dalgona kaffeskum – Opskrift på den lækreste kaffemilkshake med cremet og luftigt kaffeskum. Denne milkshake er noget af det lækreste. Den er lavet med vaniljeis, stærk espressoshot og mælk, som er blendet sammen. Derefter er milkshaken toppet med det meget populære Dalgona kaffeskum. Opskriften på Dalgona iskaffe er en af mine mest populære indlæg her på sitet og under lockdown gik alle amok i den lækre iskaffe. I er også meget vilde med mine andre milkshake-opskrifter, så derfor tænkte jeg at forene de to lækkerier. Milkshaken er lavet på vaniljeis, men den smager også vidunderligt med chokoladeis eller denne hjemmelavede Daim is. Rigtig god fornøjelse!

Milkshake med kaffe og Dalgona kaffeskum

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Milkshake med kaffe
Dalgonaskum

Fremgangsmåde

Milkshake med kaffe

Lad isen stå på køkkenbordet lidt, så den er blød og ikke alt for hård. Kom isen op i en blender sammen med mælk og kaffe. Blend sammen til en ensartet og cremet milkshake.

Dalgonaskum

Kom kaffepulver, sukker og vand i en skål. Rør det godt sammen med en ske. Pisk det til det bliver lyst og fluffy med en elpisker – det tager ca. 2-3 min.

Kom isterninger og milkshake i 2-3 glas. Kom kaffeskummet på og nyd milkshaken med det samme. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar