Mango Milkshake - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Mango Milkshake

Et lille hej fra Kreta, hvor jeg ligenu nyder livet i fulde drag! Her er så smukt, skønt og meget varmt. Jeg hører, at der er hedebølge i Danmark, så derfor skal I da have opskriften på en dejlig kold og nedkølende milkshake med mango. Lækker cremet og perfekt at drikke på disse varme dage. Jeg har toppet mine med flødeskum, men det er også lækkert med frisk mango på toppen eller en anden frisk frugt.

Jeg skal nok dele nogle små glimt herfra Kreta i et andet indlæg, men nu skal jeg altså ud at spise! Vi skrives ved.

Mango Milkshake

Ingredienser

Mangomilkshake (til 2 glas):
Pynt:

Fremgangsmåde

Mangomilkshake:

Blend hele molevitten sammen i en blender til det bliver tykt og cremet. Smag til med vaniljesukker afhængig af hvor meget vaniljesmag der er, i den vaniljeis du bruger. Hæld mangomilkshaken op i 2 høje glas. Pisk fløden til skum og server milkshaken med flødeskum på toppen. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar