Makroner med bær – Opskrift på den nemmeste dessert i glas med knuste makroner, fløde med creme fraiche, bær og mørk chokolade. Denne no bake dessert er så skøn og tager maks 15 minutter at lave. Desserten består af knuste makroner, som fordeles i glas og der kommes flødeskum med vanilje og creme fraiche på samt friske bær og hakket mørk chokolade. En dejlig sprød, frisk og cremet dessert som kan varieres med, hvilke bær eller frugter, der er i sæson.
Det er en dessert, der kan serveres året rundt, men det er klart det lækreste at servere, når de danske jordbær og hindbær er modne. Desserten skal helst serveres lige efter den er samlet, da makronerne godt kan blive bløde. Man kan sagtens lave og samle desserterne 1 time inden servering og så opbevare dem på køl.
Prøv også min opskrift på appelsindessert med rutebiler og flødeskum eller min opskrift på en anden hurtig dessert med makroner og æbler. Rigtig god fornøjelse!
Makroner med bær
Ingredienser
Fremgangsmåde
Pisk piskefløde og vaniljesukker til en fast flødeskum. Vend forsigtigt creme fraiche i flødeskummet.
Knus markronerne og fordel dem i 4 glas.
Fordel fløden på samt jordbær, hindbær, appelsin og blåbær, Drys med hakket chokolade. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar