Appelsindessert med rutebiler og flødeskum - Hurtig no bake dessert
Opskrifter Livsstil Shop

Appelsindessert med rutebiler og flødeskum

Appelsindessert med rutebiler og flødeskum – Opskrift på nem dessert med appelsiner og flødeskum med knuste rutebiler. Denne dessert er super lækker og er lynhurtig at lave. Desserten består af appelsinfileter som placeres i portionsglas og toppes med letpisket flødeskum med knuste rutebiler i. Jeg har pyntet desserten med revet mørk chokolade. Desserten kan også laves med knuste makroner i stedet for rutebiler. I stedet for revet chokolade, så kan der også pyntes med finthakket mynte.

Prøv også min opskrift på rutebilslagkage. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dessert til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Appelsindessert med rutebiler og flødeskum

6 appelsiner

3 dl piskefløde

100 g rutebiler, knuste

Revet mørk chokolade

 

Fremgangsmåde

Appelsindessert med rutebiler og flødeskum

Skræl appelsinerne og skær dem ud i filter, uden hinderne. Fordel appelsinfileterne i 4 portionsglas. Pisk fløden til en let skum og vend de knuste rutebiler i. Fordel flødeskum på appelsinfileterne og pynt med revet chokolade. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.