En lækker lasagne med spidskålsplader. Denne lasagne er super nem at lave og er med spidskål i stedet for rigtige lasagneplader. Jeg har også undladt at komme bechamelsauce i, for at gøre lasagnen lidt anderledes end den klassiske. Jeg elsker kål og spiser det gerne flere gange om dagen! Hvis du ikke er så meget til kål, så lav lasagnen med pastaplader. Det er en rigtig god, sund og mættende ret at servere til aftensmad ,og hvis der er rester tilover, så frys endelig resten ned. Ønsker du at lave lasagnen i en vegetarisk version, så tilsæt lidt mere aubergine i saucen og nogle brune bønner. Velbekomme og rigtig god weekend!
Lækker lasagne med spidskålsplader
Ingredienser
Lasagne (til 4 personer):Fremgangsmåde
Lasagne:
Svits løg og hvidløg sammen med kødet i olivenolie, i en gryde ved høj varme. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det stå at simre under låg ved middelvarme i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt evt. lidt mere af krydderierne.
Befri bladene fra spidskålshovedet og skyld dem gryndigt. Saml lasagnen ved at komme lidt kødsauce i bunden, af et ildfast fad, derefter spidskålsblade og så kødsauce på. Fortsæt sådan til du har kødsauce øverst. Drys revet ost på og bag lasagnen i ovnen ved 175 C i ca. 20 minutter eller indtil osten er blevet brun og sprød. Pynt evt. lasagnen med lidt friske krydderurter og server den med det samme. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Fungerer den også uden kød?
Ja, sagtens! Tilsæt lidt mere aubergine eller kom kidney bønner i 🙂