Kransekage med pistacie – Opskrift på lækker kransekage med pistacie og mørk chokolade. Disse små kransekage-konfektstykker er så lækre og nemme at lave. Kransekagemassen består af hakkede usaltede pistaciekerner, som blandes med marcipan, flormelis og æggehvide. Massen kommes i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjtes ud på en bageplade. Når kransekage-stykkerne er bagt, så dyppes de i smeltet mørk chokolade og pyntes med mere mørk chokolade og hakkede pistaciekerner.
Der hører kransekage til nytårsaften, men man kan også sagtens servere disse kransekager til f.eks. studenterfesten eller på en kagebuffet til en sommerfest. Prøv mine andre opskrifter på kransekage lige her. Rigtig god fornøjelse!
Kransekage med pistacie
Ingredienser
Kransekage med pistacieFremgangsmåde
Kransekage med pistacie
Tænd ovnen på 225 C varmluft.
Hak pistacienødder i en foodprocessor til de er næsten finthakkede. Tilsæt marcipan, flormelis og æggehvide. Kør det til en sammenhængende og klistret masse. Kom massen i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Sprøjt kransekagemassen ud i ca. 10-12 stykker (se videoen, hvordan jeg gør). Bag dem i ca. 7-8 minutter. Lad kransekagerne afkøle.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp bunden af kransekagerne i chokoladen og placer dem på et stykke bagepapir. Pynt med chokolade ovenpå og drys med pistacie. Stil kransekagerne på køl til chokoladen er størknet. Velbekomme!
Køkkenudstyr (reklamelinks):
Skriv endelig en kommentar