Kransekage med pistacie – Opskrift på lækker kransekage med pistacie og mørk chokolade. Disse små kransekage-konfektstykker er så lækre og nemme at lave. Kransekagemassen består af hakkede usaltede pistaciekerner, som blandes med marcipan, flormelis og æggehvide. Massen kommes i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjtes ud på en bageplade. Når kransekage-stykkerne er bagt, så dyppes de i smeltet mørk chokolade og pyntes med mere mørk chokolade og hakkede pistaciekerner.
Der hører kransekage til nytårsaften, men man kan også sagtens servere disse kransekager til f.eks. studenterfesten eller på en kagebuffet til en sommerfest. Prøv mine andre opskrifter på kransekage lige her. Rigtig god fornøjelse!
Kransekage med pistacie
Ingredienser
Kransekage med pistacieFremgangsmåde
Kransekage med pistacie
Tænd ovnen på 225 C varmluft.
Hak pistacienødder i en foodprocessor til de er næsten finthakkede. Tilsæt marcipan, flormelis og æggehvide. Kør det til en sammenhængende og klistret masse. Kom massen i en sprøjtepose med en stjernetyl.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Sprøjt kransekagemassen ud i ca. 10-12 stykker (se videoen, hvordan jeg gør). Bag dem i ca. 7-8 minutter. Lad kransekagerne afkøle.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Dyp bunden af kransekagerne i chokoladen og placer dem på et stykke bagepapir. Pynt med chokolade ovenpå og drys med pistacie. Stil kransekagerne på køl til chokoladen er størknet. Velbekomme!
Køkkenudstyr (reklamelinks):
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar