Disse kokossnitter med cornflakes og peanutbutter og et godt lag mælkechokolade er nok noget nær det bedste jeg nogensinde har lavet. De smager helt vildt lækkert! Faktisk smager de lidt som Bounty i en luksusudgave. Prøv dem og fortæl mig, hvad du synes om dem. Rigtig god fornøjelse!
Opskriften er inspireret af Frida!
Kokossnitter med cornflakes og peanutbutter
Ingredienser
Kokossnitter (ca. 30 små stykker):Fremgangsmåde
Kokossnitter:
Kom peanutbutter, sirup og sukker i en gryde og skru op på middel varme. Lad det stå og smelte og rør lidt rundt undervejs til massen samler sig og bliver glat og blank. Fjern gryden fra varmen og bland cornflakes og kokos i. Fordel massen i en form (ca. 20×30 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl indtil det har sat sig. Smelt chokoladen sammen med smør i en skål over vandbad og fordel det udover kokosmassen og drys evt. med kokosmel eller “kokos smil” og stil på køl. Skær ud i passende snitter-størrelse og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.
Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.
Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.
Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂
Skriv endelig en kommentar
Hej, hakker du cornflaksene eller kommer du dem hele i?
Skal corflaksene hakkes eller kommet i hele?
De skal i hele 🙂