De lækreste kokossnitter med cornflakes og peanutbutter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kokossnitter med cornflakes og peanutbutter

Disse kokossnitter med cornflakes og peanutbutter og et godt lag mælkechokolade er nok noget nær det bedste jeg nogensinde har lavet. De smager helt vildt lækkert! Faktisk smager de lidt som Bounty i en luksusudgave. Prøv dem og fortæl mig, hvad du synes om dem. Rigtig god fornøjelse!

 

Opskriften er inspireret af Frida!

Kokossnitter med cornflakes og peanutbutter

Ingredienser

Kokossnitter (ca. 30 små stykker):

Fremgangsmåde

Kokossnitter:

Kom peanutbutter, sirup og sukker i en gryde og skru op på middel varme. Lad det stå og smelte og rør lidt rundt undervejs til massen samler sig og bliver glat og blank. Fjern gryden fra varmen og bland cornflakes og kokos i. Fordel massen i en form (ca. 20×30 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl indtil det har sat sig. Smelt chokoladen sammen med smør i en skål over vandbad og fordel det udover kokosmassen og drys evt. med kokosmel eller “kokos smil” og stil på køl. Skær ud i passende snitter-størrelse og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

3 kommentarer

Skriv en kommentar