Opskrifter Livsstil

Kokossnitter med cornflakes og peanutbutter

Disse kokossnitter med cornflakes og peanutbutter og et godt lag mælkechokolade er nok noget nær det bedste jeg nogensinde har lavet. De smager helt vildt lækkert! Faktisk smager de lidt som Bounty i en luksusudgave. Prøv dem og fortæl mig, hvad du synes om dem. Rigtig god fornøjelse!

 

Opskriften er inspireret af Frida!

Kokossnitter med cornflakes og peanutbutter
Ingredienser

Kokossnitter (ca. 30 små stykker):

350 g peanutbutter

250 g lys sirup

40 g sukker

100 g cornflakes

100 g kokosmel

300 g mælkechokolade

15 g smør

Fremgangsmåde

Kokossnitter:

Kom peanutbutter, sirup og sukker i en gryde og skru op på middel varme. Lad det stå og smelte og rør lidt rundt undervejs til massen samler sig og bliver glat og blank. Fjern gryden fra varmen og bland cornflakes og kokos i. Fordel massen i en form (ca. 20×30 cm) beklædt med bagepapir og stil på køl indtil det har sat sig. Smelt chokoladen sammen med smør i en skål over vandbad og fordel det udover kokosmassen og drys evt. med kokosmel eller “kokos smil” og stil på køl. Skær ud i passende snitter-størrelse og server. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.