Indbagt chokolade i mørdej - Snitter/indbagt chokolade i mørdej
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Indbagt chokolade i mørdej

Indbagt chokolade i mørdej – Opskrift på sprøde snitter med indbagt chokolade i mørdej. Disse lækre sprøde snitter med mørdej og chokolade er så lækre og nemme at lave. Det kræver blot en mørdej, som kun består af ganske få ingredienser og så din yndlings chokoladeplade. Jeg har brugt en Fazer Dumle chokoladeplade, men det kan være alle slags plader chokolade. Snitterne laves ved at komme mørdej rundt om en chokoladeplade, som efterfølgende bliver bagt og skåret ud til snitter. Man kan også lave det med små chokolader, f.eks. Toffifee og så skærer/ eller udstikke rundt om chokoladerne.

Prøv også mine andre opskrifter på snitter. Rigtig god fornøjelse!

Indbagt chokolade i mørdej

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 20 min.
I alt 1 t. 30 min.

Ingredienser

Mørdej

Fremgangsmåde

Mørdej

Kom smør og mel op i en skål og smuldre smørret i melet til en grynet masse. Tilsæt flormelis og æg og ælt det godt sammen til en ensartet sammenhængende dej. Læg dejen i køleskabet i 1 time.

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Del herefter dejen i 2 dele. Rul hver del ud i lidt mel på et stykke bagepapir, så dejene passer til chokoladepladen. Placer chokoladepladen på den ene del dej og kom den anden dej ovenpå. Sørg for at hele chokoladen er dækket af dej. Skær evt. overskydende dej fra.

Kom bagepapiret over på en bageplade og bag chokoladen med mørdej i ca.15-20 min. Lad den afkøle en smule inden den skøres ud i ca. 12-14 snitter. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer

Skriv en kommentar