Denne kladdkaka med Center og mælkechokolade er virkelig nem at lave og smager skønt! Kladdkaka er en svensk chokoladekage, som er blød og sej indeni. Jeg har lavet sådan en kladkaka før bare med nutella og nutellafrosting i stedet for.
Kladdkaka med mælkechokolade og Center
Ingredienser
Kladdkaka:Fremgangsmåde
Kladdkaka:
Smelt smørret. Rør æg og sukker sammen med en dejskraber. Tilsæt vaniljesukker, mel og kakaopulver og rør det sammen. Tilsæt til sidst smørret. Du må endelig ikke piske dejen, da den så bliver tør. Den skal nemlig være blød og “blævrende” inden i. Hæld dejen op i en springform på 23 cm beklædt med bagepapir i bunden. Bag kagen ved 175 C i ca. 25 minutter. Hak Center og mælkechokolade groft og drys det på den varme kage, så chokoladen kan smelte. Stil kagen på køl i ca. 6 timer eller natten over. Server kagen med f.eks. en kugle vaniljeis eller friske bær. Velbekomme!

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
Hej hej
Hvis man nu vil bage den her kage i en større portion i en bradepande, tror du så bagetiden skal øges?
På forhånd mange tak:-)
Ja, så ville jeg sige 10-15 minutter mere, men hold øje med kagen undervejs 🙂