Kiksekage-snitter – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Kiksekage-snitter

Kiksekage-snitter – Opskrift på lækre kiksekage-snitter med knuste vaniljekiks og chokolade. Disse kiksekage-snitter er så lækre og virkelig nemme at lave. De laves egentlig som en normal kiksekage, men i stedet for at komme skiftevis chokolade og vaniljekiks i formen, så knuses kiksene og røres i chokolade-æggeblandingen. Formen stille på køl i ca. 3 timer, men hvis det nu skal gå lidt hurtigt, så kan den også stille i fryseren i kortere tid. Herefter skæres det ud i små stykker, som kan nydes som dessert eller til eftermiddagskaffen. Kiksekage-blandingen kan også kommes i små muffinsforme, så man laver små mini kiksekager. Det er så nemt og virkelig lækkert. I min bog Baking Moments har jeg en opskrift på en virkelig god kiksekage med karamel og nødder. Og her er der en opskrift på den helt klassiske version. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kiksekage-snitter

Dessert til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 3 t. / I alt + 3 t.
Ingredienser

Kiksekage-snitter

350 g mørk chokolade, hakket

150 g smør

50 g flormelis

4 pasteuriserede æggeblommer

ca. 30 vaniljekiks

Fremgangsmåde

Kiksekage-snitter

Smelt smør og chokolade i en gryde. Lad det køle lidt af. Pisk imens æggeblommer og flormelis lyst og luftigt. Tilsæt herefter chokoladen heri og pisk godt igen. Knus kiksene (gem lidt til pynt) og vend dem i chokolade-æggeblandingen. Beklæd en rugbrødsform med husholdningsfilm. Kom massen i formen, så det dækker bunden, og drys med de resterende kiks. Stil kagen på køl i mindst 3 timer – gerne natten over. Skær den ud i små stykker og server. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.