Kartoffelwraps – Opskrift på nemme glutenfri wraps som består af bagte kartoffelskiver med ost og oregano. Disse kartoffelwraps er så nemme og hurtige at lave. Disse wraps laves ved at lægge tynde kartoffelskiver tæt på hinanden i en firkant, penslet med olie, revet ost og oregano. Herefter bages de i kun 10 min. og kan derefter vendes om og fyldes med forskelligt fyld. Jeg har fyldt disse med pesto, spinat, parmaskinke, mozzarella, pinjekerner og balsamico glaze.
I stedet for at lave 4 små wraps, så kan man også lave en stor.
Prøv også min opskrift på hytteostfladbrød. Rigtig god fornøjelse!
Kartoffelwraps
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Skær kartoflerne i tynde skiver (f.eks. på et mandolinjern) og placer skiverne i 4 firkanter på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie, fordel osten udover og drys med oregano. Bag kartoffelwraps i ca. 10 min.
Så er dine kartoffelwraps klar til at blive fyldt med dit favoritfyld. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar