Kartoffelwraps - Nemme wraps lavet af kartoffelskiver og ost

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kartoffelwraps

Kartoffelwraps – Opskrift på nemme glutenfri wraps som består af bagte kartoffelskiver med ost og oregano. Disse kartoffelwraps er så nemme og hurtige at lave. Disse wraps laves ved at lægge tynde kartoffelskiver tæt på hinanden i en firkant, penslet med olie, revet ost og oregano. Herefter bages de i kun 10 min. og kan derefter vendes om og fyldes med forskelligt fyld. Jeg har fyldt disse med pesto, spinat, parmaskinke, mozzarella, pinjekerner og balsamico glaze.

I stedet for at lave 4 små wraps, så kan man også lave en stor.

Prøv også min opskrift på hytteostfladbrød. Rigtig god fornøjelse!

 

Kartoffelwraps

Opskrift til 4 stk.
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Skær kartoflerne i tynde skiver (f.eks. på et mandolinjern) og placer skiverne i 4 firkanter på en bageplade med bagepapir. Pensl med olie, fordel osten udover og drys med oregano. Bag kartoffelwraps i ca. 10 min.

Så er dine kartoffelwraps klar til at blive fyldt med dit favoritfyld. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar