Karrysild – Opskrift på hjemmelavet karrysild i cremet karrydressing med æble, syltede agurker og kapers. Denne hjemmelavede karrysild er så nem at lave og meget dejlig i smagen. Karrysilden laves ved at røre en karrydressing med mayonnaise, creme fraiche, karry, gurkemeje, sukker, salt og peber. Der røres løgtern, æbletern og kapers i dressingen sammen med gammeldags modnede sild skåret i stykker.
Der er forskel på smag og styrke i karry. Jeg bruger bare almindelig karry, men man kan også sagtens bruge stærk karry eller den der hedder mango karry. Gurkemejen kan man sagtens undlade, men den giver bare en stærkere gul farve til karrysilden. Jeg bruger gammeldags modnede sild, som jeg skærer i passende stykker. De kan købes i de fleste supermarkeder. Karrysilden har godt at at stå og trække smag i minimum et par timer inden servering, og den kan sagtens holde sig i 2-3 dage på køl.
Karrysild er perfekt at servere på påskefrokostbordet eller julefrokostbordet f.eks. serveret med rugbrød, smilende æg og løgringe. Jeg har også en opskrift på karrysalat, hvor det er med revet løg og revet æble. Rigtig god fornøjelse!
Karrysild
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rør mayonnaise, creme fraiche, karry, gurkemeje, sukker og sammen. Vend løg, syltede agurker og kapers forsigtigt i. Smag til med salt og peber. Skær sild ud i passende stykker og vend dem i dressingen. Stil karrysild på køl i min. et par timer, så de kan trække god smag. Server karrysild i en skål og pynt med frisk dild på toppen. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar