Kagekurser i billeder - kagekurser med Jon og Frederikke Wærens
Kagekurser i billeder
Inspiration

Kagekurser i billeder

Måske har I set på Instagram, at jeg i de sidste par uger har spammet løs på story med en masse bagning. I sidste uge afholdte jeg nemlig kagekurser sammen med Jon i Århus og i denne uge har vi holdt kurser i København. Det er simpelthen gået SÅ godt! Vi har æltet, rullet, pisket, smeltet, dyppet og glazet en masse sammen med de dejligste kursister.

 

Jon og jeg havde hver især forberedt to opskrifter, som vi skulle bage over de to dage, som hvert kursus varede. Jeg havde forberedt Snickers ispinde og mine meget populære banan cupcakes med mælkechokolade-smørcreme. Jons opskrifter var med to slags minitærter; jordbærtærte med vaniljecreme og frangipane og citrontærte med marengs. Derudover den lækreste mousse-kage med nøddebund og glaze (kursets højdepunkt!). Vi sluttede kurserne af med kæmpe kagebord – så hyggeligt! Jeg er totalt klar på at afholde mange flere kurser i fremtiden. Det er så givende at lære fra sig!

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar