Kærnemælkshorn med nutella - Svampede kærnemælkshorn med nutella
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Kærnemælkshorn med nutella

Kærnemælkshorn med nutella – Opskrift på store svampede kærnemælkshorn med nutella i. Disse kærnemælkshorn er så lækre og nemme at lave. Dejen er en blød dej med kærnemælk i, som gør den ekstra saftig og blød. Kærnemælkshornene er fyldt med nutella og ovenpå er det perlesukker, hakkede hasselnødder og mørk smeltet chokolade udover.

Prøv også min opskrift på kærnemælkshorn med rabarber og remonce. Rigtig god fornøjelse!

Kærnemælkshorn med nutella

Ingredienser

Derudover

Fremgangsmåde

Dej

Rør gær ud i kærnemælken.

Tilsæt sukker, æg, smør, mel og salt.

Ælt dejen hurtigt på maskine til den slipper skålen.

Dæk dejen til og lad den hæve ved stuetemp. i 1 time eller til den er dobbeltstørrelse.

Sådan laves kærnemælkshorn

Del dejen i 2 lige store dele.

Rul hver del ud til en cirkel på et meldrysset bord.

Skær dejcirklerne ud i 8 trekanter hver, så der i alt bliver 16 stk.

Kom 1 tsk. nutella på den brede ende.

Rul dejen stramt sammen til en croissant.

Placer croissanterne på en bageplade med bagepapir og dæg dem til og lad dem efterhæve i 30 min.

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pensl med æg og drys med perlesukker og hakkede nødder.

Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter eller indtil de er gyldne.

Lad dem afkøle en smule, dryp smeltet chokolade over og server dem straks.

Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar