Rabarberhorn - Opskrift på svampede kærnemælkshorn med rabarber

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rabarberhorn

Rabarberhorn – Opskrift på store svampede kærnemælkshorn med rabarber og remonce. Disse rabarberhorn er så lækre og nemme at lave. Dejen er en blød dej med kærnemælk i, som gør den ekstra saftig og blød. Rabarberhornene er fyldt med remonce med marcipan og rabarber vendt med sukker og vaniljesukker.

Kærnemælkshorn kan også bare fyldes med remonce eller andre bær/frugt. Prøv også at fyld dem med nutella, chokolade eller syltetøj. Rigtig god fornøjelse!

Rabarberhorn

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 1 t.
I alt 2 t.

Ingredienser

Dej
Rabarberfyld
Remonce
Derudover

Fremgangsmåde

Dej

Rør gær ud i kærnemælken. Tilsæt sukker, æg, smør, mel og salt. Ælt dejen hurtigt på maskine til den slipper skålen. Dæk dejen til og lad den hæve ved stuetemp. i 1 time eller til den er dobbeltstørrelse.

Rabarberfyld

Skyl rabarberne grundigt. Skær dem i små skiver. Vend rabarber sammen med vaniljesukker, sukker og hvedemel i en skål. Lad det stå i 10 min.

Remonce

Mos ingredienserne sammen med en gaffel.

Sådan laves rabarberhorn

Del dejen i 2 lige store dele. Rul hver del ud til en cirkel på et meldrysset bord. Skær dejcirklerne ud i 8 trekanter hver, så der ialt bliver 16 stk. Kom fordel remonce og rabarberfyld på den brede ende. Rul dejen stramt sammen til en croissant. Placer croissanterne på en bageplade med bagepapir og dæg dem til og lad dem efterhæve i 30 min.

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pensl med æg og drys med perlesukker og hakkede nødder. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle en smule og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar