Japansk æggesalat - Opskrift på cremet japansk æggesalat

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Japansk æggesalat

Japansk æggesalat – Opskrift på nem og cremet japansk-inspireret æggesalat med karry og tabasco. Denne æggesalat er så lækker og er perfekt at servere på et frokostbord. Æggesalaten laves ved at koge æg, hvor man deler dem, tager blommerne ud og moser blommerne med mayonnaise, karry, tabasco, salt, peber og creme fraiche. Herefter hakkes hviderne og vendes i den cremede æggeblomme-masse. Det er en lidt anderledes måde at lave æggesalat på en den helt klassiske, som jeg har en nem opskrift på her.

Denne æggesalat er inspireret af den japanske æggesalat, som bruges i en Japanese Egg Sando “Tamago Sando”, som jeg har en opskrift på her. Her har jeg så lavet den lidt anderledes, da jeg har tilsat karry og creme fraiche. Jeg havde denne æggesalat med til julefrokost og folk var vilde med den. Æggesalaten er nemlig perfekt at servere til julefrokost eller påskefrokost.

Jeg bruger en ægte mayonnaise, som man køber i en pose, da jeg synes det giver den bedste smag. Derudover bruger jeg to slags karry: stærk karry og mango karry. Man kan også sagtens bruge alm. karry, men smag gerne til, for nogle gange skal der mere karry i end man lige tror.

Æggesalaten kan sagtens laves dagen inden den skal serveres. Rigtig god fornøjelse!

Japansk æggesalat

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Kog æggene i 7 min. Pil æggene og skær dem i halve. Tag blommen ud og kom dem i en skål og mos dem sammen med mayonnaise, karry og Tabasco. Vend creme fraichen i og smag til med salt og peber.

Hak hviderne godt med en kniv og vend hviderne ned til æggeblommerne til en cremet æggesalat. Pynt æggesalaten med karse. Stil æggesalaten på køl indtil servering. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar