Is sandwich med Biscoff – Opskrift på nemme is sandwich med Bastogne kiks og cremet is med Biscoff spread. Biscoff eller Lotus Biscoff, som det hedder, er en spread som smager af Bastogne kiks. Her har jeg blandet Biscoff sammen med kondenseret mælk og vend flødeskum i, for at få den lækreste cremede is med smag af Bastogne. Bastogne kiksene har jeg lagt imellem islaget, så det kan skæres ud til is sandwich. Det er en lækker dessert, som sagtens kan laves et par dage i forvejen. Rigtig god fornøjelse!
Is sandwich med Biscoff
Ingredienser
Is sandwich med BiscoffFremgangsmåde
Is sandwich med Biscoff
Beklæd en form på 20×20 med bagepapir. Placer Bastogne kiks i bunden (se video).
Rør kondenseret mælk sammen med Biscoff spread, så det kun lige er blandet. Pisk fløden til en let og tynd flødeskum. Vend flødeskummen i Biscoff blandingen og hæld isen på Bastogne kiksene. Placer Bastogne kiks ovenpå og stil isen i fryseren i min. 6 timer, men gerne natten over.
Skær isen ud, sådan så der er en kiks ovenpå og en nedenunder ligesom en sandwich. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar