Icebox cake med Oreo – Opskrift på icebox cake med Oreos og chokoladesauce. Icebox cake er en iskage som laves med lag af is og cookies. Jeg har lavet denne icebox cake med ismasse lavet med piskefløde og flødeost, Oreos og chokoladesauce. I stedet for Oreos så kan der bruges cookies, Digestive kiks eller Nabisco chocolate wafers, hvis du kan få fat i dem.
Jeg har lavet iskagen i en springform, men den kan også sagtens laves i en brødform. Iskagen er perfekt at servere for gæster efter en middag. Prøv også min opskrift på icebox cake med . Rigtig god fornøjelse!
Icebox cake med Oreo
Ingredienser
Fremgangsmåde
Icebox cake med Oreo
Pisk flødeost med flormelis.
Tilsæt piskefløde og pisk til en fast skum.
Beklæd indersiden af en springform (23 cm i diameter) med husholdningsfilm.
Læg Oreos i bunden og kom halvdelen af skummet på.
Læg endnu et lag Oreos og et lag skum og slut af med Oreos.
Fold husholdningsfilm over kagen og stil den i fryseren i min. 4 timer, men også gerne til dagen efter.
Chokoladesauce
Bring fløden i kog i en lille gryde.
Tag gryden af varmen og kom chokoladen i.
Rør det godt rundt til chokoladen er smeltet.
Befri kagen fra formen og husholdningsfilm og server den på et fad.
Hæld chokoladesaucen udover kagen eller server den ved siden af. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar