Hytteostmayo - Hurtig og cremet hytteost mayonnaise fyldt med proteiner
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteostmayo

Hytteostmayo – Opskrift på nem og hurtig hytteost mayonnaise fyldt med proteiner. Hytteost-mayo smager så lækkert og består af ganske få ingredienser. Mayonnaisen består af hytteost som blendes til en cremet masse med Dijonsennep, citronsaft, hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Mayonnaisen skal blendes godt så den bliver helt bløde og cremet og uden klumper.

Hytteost-mayo kan bruges, der hvor der normalt bruges mayo. Prøv også at tilsætte hvidløg sammen med de andre ingredienser eller frisk chili. Rigtig god fornøjelse!

Hytteostmayo

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blend hytteost, Dijonsennep, hvidvinseddike og citronsaft i en blender eller foodprocessor.

Tilsæt olivenolie og salt og peber.

Blend igen til en helt cremet og blød mayo.

Server straks eller opbevar mayo i en bøtte på køl i op til 1 uge. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar