Hjemmelavet Toffifee - Opskrift på nemme hjemmelavede Toffifee

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavet Toffifee

Hjemmelavet Toffifee – Opskrift på nemme hjemmelavede Toffifee chokolader med fudge, hasselnød og nougat.

Det er super nemt og lækkert at lave hjemmelavede Toffifee chokolader. De består af ganske få ingredienser: fudge, hasselnødder, mælkechokolade med nougat og mørk chokolade. Jeg har lavet Toffifee i små silikoneforme fra Silikomart (link her), det er nemlig super nemt med silikoneforme, da karamellerne slipper let, når de skal ud af formene.

Jeg køber de firkantede fudge karameller, som kan købes i stort set alle supermarkeder og også ved bland-selv slik. De skal blot varmes op i mikroovnen, og så er de nemme at forme.

Toffifee chokoladerne opbevares bedst i en kagedåse eller bøtte med låg på køl, hvor de kan holde sig 1 måneds tid. Rigtig god fornøjelse!

Hjemmelavet Toffifee

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t.
I alt 1 t. 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hjemmelavet Toffifee

Kom fudge karamellerne på en tallerken og giv dem et par sekunder i mikroovnen, sådan så fudgen bliver blød og kan formes.

Pres fudgen lidt ud og form den i bunden i små silikone forme (se how to video ovenover). Kom en hasselnød ned i hver.

Smelt nougat og mælkechokolade sammen i en skål over vandbad. Kom det i en sprøjtepose, klip et lille hul forenden og fordel i formene. Stil formen på køl i 30 min.

Smelt den mørke chokolade og kom den i en sprøjtepose, klip et lille hul og lav en lille “prik” ovenpå hver Toffifee. Stil på køl igen i 30 min. Befri Toffifee fra formene og server. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar