Hjemmelavede ristede løg er altid et sikkert hit. Sprøde ristede løgringe med havsalt på smager vidunderligt. I min familie elsker vi ristede løg, og vi har det altid i huset. Vi spiser tit rugbrødsmadder til frokost sammen om lørdagen, og der står altid ristede løg på bordet. Det er smadder nemt at lave ristede løg selv og de smager meget bedre, end dem man køber. En ting som ristede løg passer særlig godt til er jo hotdogs! Jeg har også en opskrift på hjemmelavede sprøde løgringe. Rigtig god fornøjelse!
Hjemmelavede ristede løg
Ingredienser
Hjemmelavede ristede løgFremgangsmåde
Hjemmelavede ristede løg
Skær løgene i ringe og vend dem med hvedemel. Kom løgene op i en si og sigt det overskydende mel fra.
Varm olien op. Tjek om olien er varm nok, ved at komme en løgring i og hvis det syder og bobler rundt om, så er olien klar.
Kom løgringene i olien lidt ad gangen og steg dem til de er sprøde og lysebrune. Tag de ristede løg op af olien med en hulske og lad de ristede løg dryppe af på køkkenrulle og drys med salt.
Opbevar dem i en lufttæt beholder, så de holder sig sprøde. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar