Hindbærkage med pistacie - Svampet kage med hindbær
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hindbærkage med pistacie

Hindbærkage med pistacie – Opskrift på svampet kage med pistaciecreme, marcipan, hindbær, toscafyld og lemoncurd creme. Denne kage er utrolig lækker og virkelig smagfuld. Kagen består af en mazarinkagebund, hvor der også et tilsat pistaciecreme, som bare er pistaciekerner, som blendes til en creme eller nøddesmør. Ovenpå kagen er der hindbær og et klistret og sprødt lag toscafyld. Kagen serveres med en lemoncurd creme, som er mascarpone og piskefløde som piskes sammen og tilsættes lemoncurd. Jeg bruger lemoncurd fra denne opskrift, men man kan også købe lemoncurd i større supermarkeder.

Prøv også min opskrift på blåbærkage med toscafyld og pisket creme fraiche. Rigtig god fornøjelse!

Hindbærkage med pistacie

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 40 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Hindbærkage med pistacie
Toscafyld
Lemoncurd creme

Fremgangsmåde

Hindbærkage med pistacie

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Blend pistaciekernerne til en pistaciecreme. Det tager ca. 5 min.

Pisk smør, sukker, vaniljesukker og marcipan lyst og luftigt. Pisk et æg i adgangen. Tilsæt pistaciecreme. Tilsæt creme fraiche. Sigt melet i dejen og pisk igen.

Kom dejen i en form på 24 cm beklædt med bagepapir.

Vend hindbær med hvedemel og drys hindbærrene ovenpå dejen.

Toscafyld

Kom alle ingredienserne i en lille gryde. Kog det op under omrøring til det bobler en smule og sukkeret er opløst. Det skal ligne en lys karamel.

Hæld toscafyldet ovenpå hindbærrene.

Bag kagen i ca. 40 min. Kagen må gerne være lidt blød i midten. Lad kagen afkøle.

Lemoncurd creme

Stil lemoncurden i fryseren i 30 min. Pisk mascarpone og piskefløde til en let skum. Tilsæt lemoncurd og pisk til en fast creme. Opbevar cremen på køl indtil brug.

Server kagen med lemoncurd creme. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar