Hindbæristerninger til velkomstdrink - Hindbærpuré i isterningebakker

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hindbæristerninger

Hindbæristerninger – Opskrift på isterninger af hindbærpuré med citron og vanilje. Disse hindbæristerninger er perfekte til velkomstdrink med bobler. Hindbæristerningerne består af hindbær, citronsaft, sukker og vaniljesukker, som koges op og blendes til en puré. Herefter hældes pureen op i en isterningebakke og fryses ned. Hindbæristerningerne kommes i glas og der hældes bobler eller sodavand/saftevand udover. Det smarte med disse isterninger er, at de både holder drikken kold og samtidig giver god smag og farve. Rigtig god fornøjelse!

Hindbæristerninger

Opskrift til 6-8 glas personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt + 12 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hindbæristerninger

Kog hindbær, citronsaft, sukker og vanilje op i en lille gryde. Lad det koge under omrøring til bærrene er møre. Stavblend massen. Her kan du vælge at lade massen være som den er eller si den, så der ikke er kerner i.

Hæld massen i en isterningebakke og stil dem i fryseren.

Kom en isterning i hvert glas og hæld bobler eller saftevand/sodavand udover. Velbekomme

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar