Hindbæristerninger – Opskrift på isterninger af hindbærpuré med citron og vanilje. Disse hindbæristerninger er perfekte til velkomstdrink med bobler. Hindbæristerningerne består af hindbær, citronsaft, sukker og vaniljesukker, som koges op og blendes til en puré. Herefter hældes pureen op i en isterningebakke og fryses ned. Hindbæristerningerne kommes i glas og der hældes bobler eller sodavand/saftevand udover. Det smarte med disse isterninger er, at de både holder drikken kold og samtidig giver god smag og farve. Rigtig god fornøjelse!
Hindbæristerninger
Ingredienser
Fremgangsmåde
Hindbæristerninger
Kog hindbær, citronsaft, sukker og vanilje op i en lille gryde. Lad det koge under omrøring til bærrene er møre. Stavblend massen. Her kan du vælge at lade massen være som den er eller si den, så der ikke er kerner i.
Hæld massen i en isterningebakke og stil dem i fryseren.
Kom en isterning i hvert glas og hæld bobler eller saftevand/sodavand udover. Velbekomme
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar