Hindbæristerninger til velkomstdrink - Hindbærpuré i isterningebakker
Opskrifter Livsstil Shop

Hindbæristerninger

Hindbæristerninger – Opskrift på isterninger af hindbærpuré med citron og vanilje. Disse hindbæristerninger er perfekte til velkomstdrink med bobler. Hindbæristerningerne består af hindbær, citronsaft, sukker og vaniljesukker, som koges op og blendes til en puré. Herefter hældes pureen op i en isterningebakke og fryses ned. Hindbæristerningerne kommes i glas og der hældes bobler eller sodavand/saftevand udover. Det smarte med disse isterninger er, at de både holder drikken kold og samtidig giver god smag og farve. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Drinks & Cocktails til 6-8 glas personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt + 12 t.
Ingredienser

Hindbæristerninger

300 g hindbær, frosne

Saften fra 1/2 citron

75 g sukker

1 tsk. vaniljesukker

 

 

 

Fremgangsmåde

Hindbæristerninger

Kog hindbær, citronsaft, sukker og vanilje op i en lille gryde. Lad det koge under omrøring til bærrene er møre. Stavblend massen. Her kan du vælge at lade massen være som den er eller si den, så der ikke er kerner i.

Hæld massen i en isterningebakke og stil dem i fryseren.

Kom en isterning i hvert glas og hæld bobler eller saftevand/sodavand udover. Velbekomme

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.