Havregrynspandekager – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Havregrynspandekager

Havregrynspandekager – Opskrift på de lækreste og nemme sunde pandekager lavet med havregryn. Disse havregrynspandekager er virkelig gode og meget hurtige at lave. Normalt når jeg laver sundere opskrifter, hvor der ikke er tilsat sukker, så bruger jeg bananer, for at tilføre sødme. I disse pandekager er der dog ikke brugt bananer, men akaciehonning i stedet for. Pandekagedejen kan nemt laves i en blender, og så kan der nemt hældes dej fra blenderen på pandekage-panden.

Glutenfri og veganske pandekager

Der bliver brugt havregryn og mælk i denne pandekage opskrift. Man kan sagtens anvende glutenfri havregryn og plantemælk, hvis man ønsker at lave dem glutenfri eller veganske.

Pandekagerne er perfekte til morgenmad, en hurtig snack, til brunchbordet eller til madpakken. De kan serveres med lige det tilbehør man bedst kan lide f.eks. frisk frugt eller friske bær, chokolade, yoghurt, peanutbutter eller nutella. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Havregrynspandekager

Pandekager til 2-3 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 20 min.
Ingredienser

Havregrynspandekager (6 stk.)

150 g havregryn, evt. glutenfri havregryn

3 æg

3 dl mælk

2 spsk. akaciehonning

1 nip salt

1 tsk. kardemomme

1/2 tsk. vaniljepulver

Smør eller kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Havregrynspandekager

Kør havregrynene på en foodprocessor, så det bliver til fint mel. Bland havremel med æg, mælk, honning, salt og kardemomme i en skål og pisk det godt sammen. Lad dejen hvile i 10 min.

Varm en pande (gerne en pandekage-pande) op med kokosolie eller smør. Steg pandekagerne ved middelvarme. Server straks. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.